Yleisölento

Suosituin tapa tulla kuumailmapallolennolle on yleisölento. Yleisölennot näkyvät lentokalenterissa kuumailmapallolento.fi, ja paikan voi varata lahjakortin koodin avulla. Näin kuumailmapallolennon voi hankkia vain yhdellekin henkilölle, ja me keräämme porukan kasaan.

Yleisölentoja kuumailmapallolla järjestetään Jyväskylässä, Lahdessa, Mäntsälässä ja Seinäjoella. Hinnat näet verkkokaupasta.

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin. Keväällä ja kesällä yleisölentoja lennetään illalla auringon tehon jo laskiessa.

Myös lentoonlähtöä edeltäviin valmisteluihin on varattava aikaa noin tunti, sillä pallon virittäminen lähtökuntoon vie harjaantuneeltakin avustajajoukolta suunnilleen puoli tuntia, ja useimmiten siirtymisiin kokoontumispaikalta lopulliselle lähtöpaikalle on varattava myös aikaa.

Lennolle lähdettäessä tarkkaa laskeutumispaikkaa ei vielä tiedetä. Palloa seuraa tähän toimintaan harjaantuneet avustajat, ja lopulliselta laskupaikalta on paluukuljetus autolla ilmojen teiltä saapuville matkustajille. Laskun jälkeen jaetaan jokaiselle matkustajalle diplomi aplodien kera. Kokonaisuudessaan kuumailmapallolentotapahtumaan kannattaa varata aikaa 4-5 tuntia.

Ikäraja: Alaikäraja on 6 vuotta. Yläikärajaa ei ole, kunhan kunto vaan kestää seistä koko lennon ajan, sillä kuumailmapallon korissa ei ole penkkejä.

Osallistujat: Yleisölennolla on mukana myös muita henkilöitä. Lento toteutetaan, kun lähtijöitä on vähintään kuusi henkilöä Jyväskylän ja Seinäjoen lennoilla, ja vähintään neljä henkilöä Lahden ja Mäntsälän lennoilla.

Sää: Lentoja tehdään säävarauksella. Mikäli sää estää lennon (yleensä tuuli, sade tai sumu), voi varata paikan toiselle lennolle.

Saatavuus: Yleisölentoja lennetään kesäkautena.

Pukeutuminen: Lennolle kannattaa pukeutua asiallisesti vuodenaikaan ja keliin soveltuviin ulkoiluvarusteisiin. Hyvät varusteet lennolle ovat päähine, käsineet ja vuodenaikaan soveltuvat jalkineet, joilla selviää maastossa (esim. pellolla ja metsikössä).

Lahjakortin voimassaolo: Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.

Tuotekuva Kuumailmapallolento
Kuumailmapallolento

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin. Keväällä ja kesällä yleislentoja lennetään iltaisin auringon tehon jo laskiessa.

259,00 269,00 
Tuotekuva Yksityinen kuumailmapallolento
Yksityinen kuumailmapallolento

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin. Keväällä ja kesällä yleislentoja lennetään iltaisin auringon tehon jo laskiessa.

1520,00 2500,00 
Yleisölennot

Voit ostaa lahjakortin kuumailmapallolennolle verkkokaupastamme.

Lentokalenterista voit varata paikan haluamallesi yleisölennolle.

Kuumailmapallolennoilla on aina säävaraus. Yleisölento toteutetaan, kun osallistujia on Jyväskylän ja Seinäjoen lennoilla vähintään 6 henkilöä, Lahden ja Mäntsälän lennoilla vähintään 4 henkilöä.

Postituslista