Lennot

Kuumailmapallolento yhdelle, ryhmälle tai lahjaksi

Kuumailmapallolennon voi ostaa yhdelle tai useammalle henkilölle, itselle tai lahjaksi. Kuumailmapallolennon lahjakortti toimii lentolippuna ja on voimassa vuoden ostopäivästä.

Yleisölento kuumailmapallolla

Suosituin tapa tulla kuumailmapallolennolle on yleisölento. Yleisölennot näkyvät lentokalenterissa kuumailmapallolento.fi, ja paikan voi varata lahjakortin koodin avulla. Näin kuumailmapallolennon voi hankkia vain yhdellekin henkilölle, ja me keräämme porukan kasaan.

Yksityislento kuumailmapallolla

Yksityislennolla koko kuumailmapallo on sinun ja ystäviesti käytettävissä. Voit vaikuttaa lähtöpaikkaan ja ajankohtaan. Halutessasi voit olla etukäteen yhteydessä meihin, varmistaa saatavuuden toivomanasi ajankohtana ja sopia myös toivomastasi lähtöpaikasta.

Tuotekuva Kuumailmapallolento
Kuumailmapallolento

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin. Keväällä ja kesällä yleislentoja lennetään iltaisin auringon tehon jo laskiessa.

259,00 269,00 
Tuotekuva Yksityinen kuumailmapallolento
Yksityinen kuumailmapallolento

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin. Keväällä ja kesällä yleislentoja lennetään iltaisin auringon tehon jo laskiessa.

1520,00 2500,00 
Yleisölennot

Voit ostaa lahjakortin kuumailmapallolennolle verkkokaupastamme.

Lentokalenterista voit varata paikan haluamallesi yleisölennolle.

Kuumailmapallolennoilla on aina säävaraus. Yleisölento toteutetaan, kun osallistujia on Jyväskylän ja Seinäjoen lennoilla vähintään 6 henkilöä, Lahden ja Mäntsälän lennoilla vähintään 4 henkilöä.

Postituslista