Lennot

Kuumailmapallolento yhdelle, ryhmälle tai lahjaksi

Kuumailmapallolennon voi ostaa yhdelle tai useammalle henkilölle, itselle tai lahjaksi. Kuumailmapallolennon lahjakortti toimii lentolippuna ja on voimassa vuoden ostopäivästä.

Yleisölento kuumailmapallolla

Suosituin tapa tulla kuumailmapallolennolle on yleisölento. Yleisölennot näkyvät lentokalenterissa kuumailmapallolento.fi, ja paikan voi varata lahjakortin koodin avulla. Näin kuumailmapallolennon voi hankkia vain yhdellekin henkilölle, ja me keräämme porukan kasaan.

Yksityislento kuumailmapallolla

Yksityislennolla koko kuumailmapallo on sinun ja ystäviesti käytettävissä. Voit vaikuttaa lähtöpaikkaan ja ajankohtaan. Halutessasi voit olla etukäteen yhteydessä meihin, varmistaa saatavuuden toivomanasi ajankohtana ja sopia myös toivomastasi lähtöpaikasta.

Tuotekuva Kuumailmapallolento
Kuumailmapallolento

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin, ja koko lentotapahtumaan kannattaa varata aikaa 4-5 tuntia. Yleisölennot lennetään iltaisin auringon tehon jo laskiessa.

285,00 295,00 
Tuotekuva Yksityinen kuumailmapallolento
Yksityinen kuumailmapallolento

Yksityisellä kuumailmapallolennolla saat VIP-kohtelun: voit itse valita, millä seudulla lennetään ja kenen kanssa haluat kuumailmapallon kyydissä olla!

1650,00 3390,00 
Yleisölennot

Voit ostaa lahjakortin kuumailmapallolennolle verkkokaupastamme.

Lentokalenterista voit varata paikan haluamallesi yleisölennolle.

Kuumailmapallolennoilla on aina säävaraus. Yleisölento toteutetaan, kun lennolle on osallistumassa vähintään lennon varaussivulla ilmoitettu määrä matkustajia.

Postituslista