Pilotit

Ville Kajala lentää yhtiömme yleisö- ja yksityislentoja pääasiassa Etelä-Suomessa, ja on osallistunut kuumailmapallolennon kilpailuihin. Ville on suorittanut kuumailmapallolentäjän lupakirjan vuonna 2012. Kuumailmapallolentämisen lisäksi Ville on kilpaillut laskuvarjohypyissä, joissa hän kuului Suomen maajoukkueeseen parikymmentä vuotta. Ville on myös yhtiömme hallituksen puheenjohtaja.

Oiva Peltokangas on pitkän linjan ansiolentäjä. Hän suoritti kuumailmapallolentäjän lupakirjan vuonna 1996 ja aloitti ansiolentotoiminnan vuonna 2001. Oivalla on lentokokemusta kuumailmapallolla noin 800 lennon verran, ja lentotunteja on kertynyt noin 800. Oiva lentää yhtiömme yleisö- ja yksityislentoja pääosin Keski-Suomen ja Pohjanmaan alueella.

Katriina Kajala on ainoa suomalainen naislentäjä, jolla on kuumailmapallolennon kaupallisen toiminnan kelpuutus. Hän on suorittanut kuumailmapallolentäjän lupakirjan vuonna 2012. Ilmailun saralla Katriina on vaikuttanut jo aiemmin, sillä hän on aloittanut riippuliitoharrastuksen vuonna 1995. Katriina toimii myös yhtiömme toimitusjohtajana.

Tuotekuva Kuumailmapallolento
Kuumailmapallolento

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin. Keväällä ja kesällä yleislentoja lennetään iltaisin auringon tehon jo laskiessa.

259,00 269,00 
Tuotekuva Yksityinen kuumailmapallolento
Yksityinen kuumailmapallolento

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin. Keväällä ja kesällä yleislentoja lennetään iltaisin auringon tehon jo laskiessa.

1520,00 2500,00 
Yleisölennot

Voit ostaa lahjakortin kuumailmapallolennolle verkkokaupastamme.

Lentokalenterista voit varata paikan haluamallesi yleisölennolle.

Kuumailmapallolennoilla on aina säävaraus. Yleisölento toteutetaan, kun osallistujia on Jyväskylän ja Seinäjoen lennoilla vähintään 6 henkilöä, Lahden ja Mäntsälän lennoilla vähintään 4 henkilöä.

Postituslista