Pilotit

Ville Kajala lentää yhtiömme yleisö- ja yksityislentoja pääasiassa Etelä-Suomessa, ja on osallistunut kuumailmapallolennon kilpailuihin. Ville on suorittanut kuumailmapallolentäjän lupakirjan vuonna 2012. Kaupalliset pallolennätykset hän aloitti vuonna 2015. Kuumailmapallolentämisen lisäksi Ville on aiemmin kilpaillut laskuvarjohypyissä, joissa hän kuului Suomen maajoukkueeseen parikymmentä vuotta. Ville on myös yhtiömme hallituksen puheenjohtaja.

Oiva Peltokangas on pitkän linjan ansiolentäjä. Hän suoritti kuumailmapallolentäjän lupakirjan vuonna 1996 ja aloitti ansiolentotoiminnan vuonna 2001. Oivalla on lentokokemusta kuumailmapallolla noin 800 lennon verran, ja lentotunteja on kertynyt noin 800. Oiva lentää yhtiömme yleisö- ja yksityislentoja pääosin Keski-Suomen ja Pohjanmaan alueella.

Tuotekuva Kuumailmapallolento
Kuumailmapallolento

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin, ja koko lentotapahtumaan kannattaa varata aikaa 4-5 tuntia. Yleisölennot lennetään iltaisin auringon tehon jo laskiessa.

285,00 295,00 
Tuotekuva Yksityinen kuumailmapallolento
Yksityinen kuumailmapallolento

Yksityisellä kuumailmapallolennolla saat VIP-kohtelun: voit itse valita, millä seudulla lennetään ja kenen kanssa haluat kuumailmapallon kyydissä olla!

1650,00 3390,00 
Yleisölennot

Voit ostaa lahjakortin kuumailmapallolennolle verkkokaupastamme.

Lentokalenterista voit varata paikan haluamallesi yleisölennolle.

Kuumailmapallolennoilla on aina säävaraus. Yleisölento toteutetaan, kun lennolle on osallistumassa vähintään lennon varaussivulla ilmoitettu määrä matkustajia.

Postituslista