Ajankohtaista

 • Kokemuslento ja Linnan Pallo yhdistyvät – tavoitteena tarjota lentoelämyksiä yhä useammalle suomalaiselle 

  Kokemuslento Oy ja Suomen suurin kuumailmapallolentoyhtiö Oy Linnan Pallo Ab yhdistävät toimintansa. Yhtiöiden kuumailmapallolentojen myynti ja paikkavaraukset keskitetään syyskuun alusta lukien kuumailmapallolento.fi -verkkosivustolle. Järjestelyn yhteydessä kokenut kuumailmapallolentäjä Jukka Kujala sekä Linnan Pallon nykyiset pääomistajat Olli ja Maija Luoma liittyvät Kokemuslennon osakkeenomistajiksi.

  ”Järjestelyllä luomme pohjan Linnan Pallon lentotoiminnan laajentamiselle sekä varmistamme Linnan Pallon toiminnan jatkuvuuden pitkällä aikavälillä”, sanoo Linnan Pallon toimitusjohtaja Olli Luoma.

  ”Kokemuslento on tehnyt yhteistyötä Linnan Pallon kanssa jo muutaman vuoden ajan. Yhdistyminen on looginen jatkumo tälle yhteistyölle”, sanoo Kokemuslennon hallituksen puheenjohtaja Ville Kajala.

  Vapaa-ajan elämyspalvelujen käyttö ja aineettomien lahjojen suosio ovat kasvussa. Kuumailmapallolennot ovat erittäin suosittuja vapaa-ajan elämyksiä. Vuosittain Suomessa lennätetään useita tuhansia matkustajia.

  ”Kuumailmapallolennätyksissä on varaa kasvulle. Haluamme tarjota suomalaisille laadukkaita lentoelämyksiä. Tämä edellyttää sitä, että yrityksellä on monipuolinen lentokalusto sekä riittävän laaja ja osaava henkilökunta”, sanoo järjestelyssä Kokemuslennon osakkaaksi tullut Jukka Kujala.

  Kokemuslento Oy on vuonna 2011 perustettu kuumailmapallolentoyritys, joka lentää yleisölentoja pääasiassa Lahdessa, Jyväskylässä ja Mäntsälässä sekä yksityislentoja eri puolella Etelä- ja Keski-Suomea sekä Etelä-Pohjanmaalla. Yhtiö on toiminut 11 vuoden ajan ja lennättänyt kuumailmapallolla yli 2 000 asiakasta.

  Oy Linnan Pallo Ab on Suomen suurin kuumailmapallolentoyritys. Yhtiö lentää yleisölentoja pääasiassa Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa, Lahdessa ja Hyvinkäällä ja yksityislentoja eri puolella Etelä-Suomea. Yhtiö on toiminut 27 vuoden ajan ja lennättänyt kuumailmapallolla yli 18 000 asiakasta.

  Lisätietoja:
  Hallituksen puheenjohtaja Ville Kajala, Kokemuslento Oy (050 376 1460)
  Toimitusjohtaja Olli Luoma, Oy Linnan Pallo Ab (040 575 0131)

Tuotekuva Kuumailmapallolento
Kuumailmapallolento

Kuumailmapallolento kestää noin tunnin, ja koko lentotapahtumaan kannattaa varata aikaa 4-5 tuntia. Yleisölennot lennetään iltaisin auringon tehon jo laskiessa.

285,00 295,00 
Tuotekuva Yksityinen kuumailmapallolento
Yksityinen kuumailmapallolento

Yksityisellä kuumailmapallolennolla saat VIP-kohtelun: voit itse valita, millä seudulla lennetään ja kenen kanssa haluat kuumailmapallon kyydissä olla!

1650,00 3390,00 
Ilmoittaudu postituslistalle

Ilmoittautumalla postituslistallemme saat sähköpostiisi tiedon, kun lentokalenteriin merkitään uusia yleisölentoja.

Postituslistat ovat paikkakuntakohtaisia, joten jos haluat ilmoittautua useamman paikkakunnan listalle, ilmoittaudu kullekin niistä erikseen.

Postituslista