Kuumailmapallolennot yhdelle, ryhmälle tai lahjaksi

Kokemuslento ja Linnan Pallo yhdistyvätlue lisää

Aloitamme yleisölennot Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Hyvinkäällä keväällä 2023. Lennot ovat myynnissä jo nyt.

Yhteistyössä Linnanpallo

Lentokalenteri

Ladataan lentokalenteria 

Kuumailmapallolentoja järjestetään yleisölentoina Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä ja Mäntsälässä. Yleisölennot ovat illalla, kokoontuminen lennolle on kolmesta neljään tuntia ennen auringonlaskua. Talvitauon jälkeen aloitamme yleisölennot toukokuussa 2023. Jos haluat sähköpostiisi tiedon, kun lentoja päivitetään kalenteriin, ilmoittaudu postituslistallemme.

Lahjakortteja yleisölennoille voi tilata ympäri vuoden. Lahjakortti on voimassa vuoden. Yksityislentoja järjestetään monella muullakin paikkakunnalla. Yksityislennot näkyvät kalenterissa, mikäli lento ei ole yllätys ja siten salassa pidettävä.

Kalenterissa voit varata paikan klikkaamalla haluamaasi lentoa. Paikkavarauksen lennolle voi perua lentoa edeltävään päivään klo 12.00 asti. Tämän jälkeen peruminen onnistuu sairastumisen tms. johdosta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Yleisölento toteutetaan, kun lennolle on osallistumassa vähintään lennon varaussivulla ilmoitettu määrä matkustajia. Lennoilla on säävaraus. Sään vuoksi valitsemasi lento saattaa peruuntua, jolloin voit varata paikan uudelle lennolle.

Jos haluat sähköpostiisi tiedon, kun lentoja päivitetään kalenteriin, ilmoittaudu postituslistallemme.

Lahjakortteja yleisölennoille voi tilata ympäri vuoden. Lahjakortti on voimassa vuoden. Olemme lopettaneet yleisölennon lahjakorttien myynnin Seinäjoelle. Myymme Seinäjoelle edelleen yksityislentoja. Jos haluat yleisölennolle Seinäjoella ystäväsi tai sukulaisesi kanssa, jolla on jo lahjakortti, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Yksityislentoja järjestetään monella muullakin paikkakunnalla. Yksityislennot näkyvät kalenterissa, mikäli lento ei ole yllätys ja siten salassa pidettävä.

Kalenterissa voit varata paikan klikkaamalla haluamaasi lentoa. Paikkavarauksen lennolle voi perua lentoa edeltävään päivään klo 12.00 asti. Tämän jälkeen peruminen onnistuu sairastumisen tms. johdosta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Yleisölento toteutetaan, kun lennolle on osallistumassa vähintään lennon varaussivulla ilmoitettu määrä matkustajia.

Lennoilla on säävaraus. Sään vuoksi valitsemasi lento saattaa peruuntua, jolloin voit varata paikan uudelle lennolle.

Info

Kuumailmapallolento.fi Facebookissa

Yleisölennot

Voit ostaa lahjakortin kuumailmapallolennolle verkkokaupastamme.

Lentokalenterista voit varata paikan haluamallesi yleisölennolle.

Kuumailmapallolennoilla on aina säävaraus. Yleisölento toteutetaan, kun lennolle on osallistumassa vähintään lennon varaussivulla ilmoitettu määrä matkustajia.

Postituslista